Over ons

Een multicultureel team dat altijd voor onze cliënten klaar staat. Rand Care is een kleinschalige zorgaanbieder met veel verschillende diensten. Met zorg op een kleinere schaal proberen wij dichter bij onze cliënten te staan. Zo kunnen wij iedereen de zorg bieden die onze cliënten verdienen.

Rand Care levert zorg op maat, waarbij de wensen van de cliënt centraal staan. Door samen in gesprek te gaan over uw behoeften, kunnen wij ons hierop afstemmen om u de juiste zorg te bieden. Onze missie is om uw gepaste zorg te bieden zodat u zolang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Foto van personeelsleden

Waar staat Rand voor

respect

Respect

Respect voor de zorgvrager en de omgeving.

aandacht

Aandacht

Aandacht voor de normen en waarden van de zorgvrager.

nieuwschierig

Nieuwschierig

Nieuwschierig naar het levensverhaal van de zorgvrager.

diversiteit

Diversiteit

Dankzij onze kennis en achtergrond hechten wij veel waarde aan diversiteit.

Missie en visie

Rand Care levert kwalitatieve zorg op maat aan de zorgvrager. Wij zijn een multicultureel team waardoor we zorgvragers met verschillende achtergronden kunnen voorzien van goede zorg.
Door continu aandacht te besteden aan de ontwikkeling van de organisatie en medewerkers, zullen we kwalitatief en efficiënte zorg leveren aan de zorgvrager.

Rand Care is opgericht in 2018. Ons bedrijf richt zich op multiculturele zorgvragers. Doordat wij ook Arabisch spreken gaat het communiceren makkelijker en efficiënter, hierdoor sluiten wij zo goed mogelijk aan op uw behoeftes en wensen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ervoor zorgt dat we dichtbij de zorgvrager staan en hierdoor ook de kwaliteit van onze zorg voor u wordt verhoogd.

Zorg begint met een goed gesprek.

Neem contact met ons op.

06-18572744

Contactformulier

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via dit formulier.