Over ons

Een multicultureel team dat altijd voor onze cliënten klaar staat. Rand Care is een kleinschalige zorgaanbieder met veel verschillende diensten. Met zorg op een kleinere schaal proberen wij dichter bij onze cliënten te staan. Zo kunnen wij iedereen de zorg bieden die onze cliënten verdienen.

Rand Care levert zorg op maat, waarbij de wensen van de cliënt centraal staan. Door samen in gesprek te gaan over uw behoeften, kunnen wij ons hierop afstemmen om u de juiste zorg te bieden. Onze missie is om uw gepaste zorg te bieden zodat u zolang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

whatsapp-image-2023-03-29-at-20.23.24-2

Waar staat Rand voor

respect

Respect

Respect voor de zorgvrager en de omgeving.

aandacht

Aandacht

Aandacht voor de normen en waarden van de zorgvrager.

nieuwschierig

Nieuwschierig

Nieuwschierig naar het levensverhaal van de zorgvrager.

diversiteit

Diversiteit

Dankzij onze kennis en achtergrond hechten wij veel waarde aan diversiteit.

Missie en visie

Rand Care levert kwalitatieve zorg op maat aan de zorgvrager. Wij zijn een multicultureel team waardoor we zorgvragers met verschillende achtergronden kunnen voorzien van goede zorg.
Door continu aandacht te besteden aan de ontwikkeling van de organisatie en medewerkers, zullen we kwalitatief en efficiënte zorg leveren aan de zorgvrager.

Rand Care is opgericht in 2018. Ons bedrijf richt zich op multiculturele zorgvragers. Doordat wij ook Arabisch spreken gaat het communiceren makkelijker en efficiënter, hierdoor sluiten wij zo goed mogelijk aan op uw behoeftes en wensen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ervoor zorgt dat we dichtbij de zorgvrager staan en hierdoor ook de kwaliteit van onze zorg voor u wordt verhoogd.

Thuiszorg Rand Care besteed continue aandacht aan de ontwikkeling van de organisatie en medewerkers. Door hierin te investeren, wordt de kwaliteit en efficiëntie van de zorg continue verbeterd. Op dit moment focussen wij ons op persoonlijke verzorging en verpleging. 

Thuiszorg Rand Care levert passende, kwalitatieve zorg waarbij de wensen van de zorgvrager centraal staan.

Doelgroep

De doelgroep van Rand Care bestaat uit volwassenen welke hulpbehoevend zijn. Dit kunnen chronisch zieken zijn, maar ook cliënten welke kortdurend zorg nodig hebben.

Uitsluitingscriteria

Omdat Rand Care een kleinschalige zorgorganisatie is en wij ons voornamelijk richten op verzorging en verpleging van onze cliënten hebben wij uitsluitingscriteria vastgesteld:

  • Personen waarbij er 24/7 toezicht nodig hebben
  • Personen waarbij de psychiatrische problematiek de boventoon heeft
  • Personen met een  fysieke agressie.

Indien er een dergelijke aanvraag komt, zullen wij de cliënt niet aannemen. Zodra dit gebeurt bij een cliënt vanuit onze cliëntenkring, zullen wij de desbetreffende cliënt doorverwijzen naar een passende (thuiszorg)organisatie die deze zorg kan leveren.

Doelen

Om de missie en visie uit te kunnen voeren zijn er voor Rand Care doelstellingen opgesteld. Deze zijn onderdeel van het kwaliteitsmanagementsysteem, alle doelstellingen worden SMART opgesteld en voorzien van een strategie. De status wordt binnen de overlegvormen bijgehouden en door de directie kan worden bijgestuurd. Bij de periodieke Organisatiebeoordeling wordt een volledige evaluatie op de doelen en de werkwijzen uitgevoerd en zetten wij waar nodig verbetermaatregelen in.

  • Doelstellingen
  • Organisatiebeoordeling
  • Beheersplan

Zorg begint met een goed gesprek.

Neem contact met ons op.

06-18572744

Contactformulier

Heeft u vragen? Neem gerust contact op via dit formulier.